TheMytho
rank 38
Posted:
Sat Sep 04, 2010 1:39 pm
quote : #1
profile : pm
Posts: 862
Type: NTSC-U/C
Has anyone ever been prompted to download a patch for SWBF 2? I recently bought this game and was surprised that I was able to immediately play.
  _________________
Need a copy of Twisted Metal Black Online? PM me!
jjc5150
rank 4
Posted:
Sat Sep 04, 2010 1:48 pm
quote : #2
profile : pm
Posts: 25
Type: NTSC-U
I've had this game since launch day, dont ever recall the game having a patch/update.
  _________________
Xlink ID: JJC5150
PSN ID : JJC5150
Jabber ID: JJC5150@jabber.org
No_Limits
rank 14
Posted:
Sat Sep 04, 2010 4:41 pm
quote : #3
profile : pm
Posts: 237
Type: NTSC-U/C
I've never had to
  _________________
PS2>all other systems
gary_b
rank 8
Posted:
Sat Sep 04, 2010 10:04 pm
quote : #4
profile : pm
Posts: 83
Type: NTSC-U/C
i have had the game fore a while now as well and i never downloaded a patch either.
 
TheMytho
rank 38
Posted:
Sat Sep 04, 2010 11:33 pm
quote : #5
profile : pm
Posts: 862
Type: NTSC-U/C
I guess they did updates through the dedicated server software rather than asking users to download a patch. Just thought it was odd since the first game require you to patch.
  _________________
Need a copy of Twisted Metal Black Online? PM me!
No_Limits
rank 14
Posted:
Sun Sep 05, 2010 9:48 pm
quote : #6
profile : pm
Posts: 237
Type: NTSC-U/C
I hate that darn patch for the first one. It takes up so much room on my memory card. Online patches for battlefront, socom, and cold winter are hogging up all my memory yo!
  _________________
PS2>all other systems
gary_b
rank 8
Posted:
Mon Sep 06, 2010 12:04 am
quote : #7
profile : pm
Posts: 83
Type: NTSC-U/C
i got the first game a few weeks ago but i have not had time to play in online yet. how much space does the patch take up?
 
No_Limits
rank 14
Posted:
Mon Sep 06, 2010 9:42 am
quote : #8
profile : pm
Posts: 237
Type: NTSC-U/C
something like 1.5-2mb I think
  _________________
PS2>all other systems
lordnikon
rank 59
Posted:
Mon Sep 06, 2010 9:45 pm
quote : #9
profile : pm
Posts: 2827
Type: NTSC-U/C
I can confirm, there is no patch for SWBF2.
  _________________
The most effective, in this war?
The Bydo have it... and they control it.
mercyprophet
rank 1
Posted:
Sat Oct 02, 2010 10:02 am
quote : #10
profile : pm
Posts: 1
Actually, I have been prompted, repeatedly, to download a patch for SWBF2 on my PS2... It tells me I have downloaded and installed it successfully (I can see the file on my memory card) and I still can't get on. Any insights?
 
No_Limits
rank 14
Posted:
Sun Oct 24, 2010 3:13 pm
quote : #11
profile : pm
Posts: 237
Type: NTSC-U/C
mercyprophet wrote:
Actually, I have been prompted, repeatedly, to download a patch for SWBF2 on my PS2... It tells me I have downloaded and installed it successfully (I can see the file on my memory card) and I still can't get on. Any insights?

I have no clue what's going on in your situation Confused
I never had to download a patch for SWBF2 in the first place.
  _________________
PS2>all other systems
viddy9
rank 1
Posted:
Thu Dec 02, 2010 12:11 pm
quote : #12
profile : pm
Posts: 1
mercyprophet wrote:
Actually, I have been prompted, repeatedly, to download a patch for SWBF2 on my PS2... It tells me I have downloaded and installed it successfully (I can see the file on my memory card) and I still can't get on. Any insights?

Yes a lot of ppl have had this problem but u can fix it. When u get to internet setting press square to edit it then click edit setting after that keep going next until u see ip address, put that as auto, then put dns as manual then on primary put in the following code 63.144.111.10 here is video how to do it http://www.youtube.com/watch?v=0UQjhkEIkqY
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic