Page Location: Home > Tribes Aerial Assault > Topic
Herta374
rank 3
Posted:
Sat Jun 18, 2022 1:43 am
quote : #1
profile : pm
Posts: 10
Adidas Superstar Goedkoop


De Adidas Superstar Dames heeft in 2020 zijn 50-jarig jubileum gevierd en heeft een aantal van zijn tegenhangers in de eerste vier maanden van het nieuwe jaar in de schijnwerpers laten staan. Onlangs is het shell-toe-voorstel echter naar voren gekomen in een andere variant, de Workshop 1 (WS1), wat suggereert dat het klaar is om in de tweede helft van 2021 meer aandacht te trekken.

Hoewel de Adidas Superstar Heren een van de populairste lifestyle-sneakers van het merk is geworden, gaan zijn wortels terug tot meer dan vijftig jaar geleden in de basketbalscene. Zijn erfenis op het hardhout wordt weerspiegeld in twee nieuwe, lenteklare aanbiedingen die kiezen voor Lakers-vriendelijke kleuren.

Beide shell-toe-stijlen genieten van su├Ęde bases, die zijn getint in pastelgeel en paars en zo het basketbalteam van Los Angeles kanaliseren. Hints van zwart leer zijn aangebracht op de kenmerkende zijstrepen en het hiellipje met het adidas-logo. Voor extra merkdetails zien de twee paren "Adidas Superstar Sale" gestempeld op de voorvoet van hun zijkanten in goudfolie, evenals het klassieke, goud-op-zwarte trefoil-logo op de tongen. Adidas Superstar Goedkoop witte veters voegen een vintage gevoel toe aan het ontwerp, terwijl ze contrasteren met de helderwitte rubberen tenen en tussenzolen om de look af te maken.
  _________________
Authentic Sale
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > Tribes Aerial Assault > Topic