Page Location: Home > Support > Getting Online > Topic

Forum: Getting Online

Topic: Does PeoplePC Work With PS2??

Page 1 of 1
Gforce
rank 27
Posted:
Mon Oct 12, 2009 2:23 pm
quote : #1
profile : pm
Posts: 562
Type: NTSC-U/C
The agents at this ISP aren't of much help and I really need to know. I do know they don't require using their software to dial out which means ICS could be a possibility.
  _________________
Yea, five years later, I finally changed the avatar....
Gforce
rank 27
Posted:
Mon Dec 28, 2009 8:04 pm
quote : #2
profile : pm
Posts: 562
Type: NTSC-U/C
Well, I've been using PeoplePC now for 3 months and I can personally confirm you can utilize ICS and Xlink with it. This is all provided you DON'T install that software that comes with the service and simply use DUN...
  _________________
Yea, five years later, I finally changed the avatar....
lazybum
rank 24
Posted:
Mon Dec 28, 2009 10:32 pm
quote : #3
profile : pm
Posts: 499
Type: NTSC-U/C
What is DUN?
  _________________
blog - game collection - youtube Xlink Nick = lazyhobobum Tim and Eric must die!
Favrenation
rank 6
Posted:
Tue Dec 29, 2009 10:32 am
quote : #4
profile : pm
Posts: 48
Type: NTSC-U/C
Dial Up Networking

Edit: Lol you both posted at 10:32 12 hours later.
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > Support > Getting Online > Topic