Page Location: Home > Twisted Metal Black: Online > Topic
phatoes
rank 2
Posted:
Sat Nov 13, 2021 2:01 am
quote : #1
profile : pm
Posts: 7
Sinds hij op de markt is gekomen, heeft de Nike Waffle Heren/Dames geen spraakmakende samenwerking gehad. Toch heeft het silhouet veel aandacht gekregen vanwege het strakke ontwerp en de relatieve betaalbaarheid. Onlangs heeft het vintage-geïnspireerde model echter een kleine update geleverd aan zijn reeds bestaande selectie. Suède overlays behouden hun traditionele plaatsing rond de teen, langs de tong en over de hiel.Hoewel de verschijningen nogal incidenteel zijn, heeft de Nike Waffle Schoenen de afgelopen maanden samenwerkingsprojecten op zich genomen met onder meer CDG en Off-White, en zelfs een interessant nieuw Waffle Racer Crater-silhouet geplaagd met Space Hippie-buitenzolen waarvan wordt gezegd dat ze aankomen begin volgend jaar. En nu wordt het originele model weer naar de frontlinie geduwd; deze keer om mee te doen aan Nike's "Worldwide" Pack.

Elders is de constructie echter relatief gewoon, aangezien mesh en suède respectievelijk de onder- en overlays aankleden. Nike Waffle te Koop Felgroene swooshes onderscheiden zich dankzij de pastelgroene schakeringen, als aanvulling op de roze tinten bij de tooling en de veter- en tongpatch. Hiellipjes eindigen met een beetje rode tekst en paarse achtergronden, en voegen nog een ander toe aan het palet dat effectief wordt weerspiegeld in de all-over print op de tong.

De Nike Waffle Goedkoop is snel een favoriet geworden bij het grote publiek. Dankzij de overeenkomsten met sacai's LDWaffle, heeft het silhouet gemakkelijk de schijnwerpers gekregen, met meer dan een kleine hoeveelheid kleurstellingen. Hier, met zijn duurzame "Crater" -versie, zien we het bovenwerk gekleed in een reeks oceanische tinten.

Sinds vorig jaar heeft de Kopen Nike Waffle liefde ontvangen van niet alleen het inline-team van het merk, maar ook van medewerkers zoals Virgil Abloh en Chitose Abe. En hoewel beide hun eigen takes hebben aangeboden die verschillen van het origineel, zullen de Swoosh zelf nu pas hun unieke interpretatie debuteren. Het silhouet, dat de Waffle Racer 20 wordt genoemd, neemt effectief aanwijzingen van zijn modernere collega's en neemt een paar opmerkelijke aanpassingen aan die het helpen zich te onderscheiden van het origineel.

www.dameshoe.com
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > Twisted Metal Black: Online > Topic