Page Location: Home > Tribes Aerial Assault > Topic
Herta374
rank 3
Posted:
Sat Jun 18, 2022 2:02 am
quote : #1
profile : pm
Posts: 10
Adidas Stan Smith Dames


De Adidas Stan Smith Goedkoop behoudt zijn originele en iconische kleurenschema, maar krijgt dit voorjaar een metalen upgrade voor deze damesversie van de klassieke tennisschoen. Een metalen afwerking is toegevoegd aan het Fairway Green hiellipje op deze witleren Adidas Stan Smith Korting, die eigenlijk deel uitmaakt van een "Metallics"-pakket van adidas Originals-modellen exclusief voor de dames.

De Adidas Stan Smith Heren was in vrijwel elke tint te zien in de archieven van Pantone toen Pharrell Williams samenwerkte met het lifestyle-merk met de drie strepen. Deze "Frozen Green" colorway is vergelijkbaar met die in die capsulecollectie, aangezien de adidas Originals Stan Smith een muntachtige frisse tint op een leren basis laat zien voor een premium esthetiek. Een gebroken wit helpt alleen als je het op de buitenzool en het klassieke leren hielpaneel vindt.

Met kurk beladen sneakers zijn een hit of miss-affaire geweest. De kenmerkende lijn van LeBron heeft het materiaal vaak gebruikt tijdens NSW-releases buiten het seizoen, en de Nike Air Max 95 had zelfs een geweldige esthetiek van kurk - het kwam alleen met wat ongewenst piepen tijdens het lopen. adidas Originals gebruikt nu het materiaal, omdat deze schone, witte premium lederen versie van de klassieke Adidas Stan Smith Dames kurk-tooling op de tussenzool gebruikt voor een interessante draai. Deze exclusieve damesschoen heeft ook een premium zwart su├Ęde hiellipje voor wat diepte.
  _________________
Authentic Sale
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > Tribes Aerial Assault > Topic